Hälsoteket skön massage göteborg

hälsoteket skön massage göteborg

Jag heter Mats Granberg och hälsar dig varmt välkommen till mitt företag! Behandlingar som jag utför sker på min praktik (se nedan) eller ute på olika företag, i friskvårdande syfte. Du kan boka tid för skön avslappnande massage eller för massage i behandlande syfte. Du kan även köpa presentkort hos mig för att ge bort. Hej. Mitt namn är Camilla och har utbildat mig på Hälsoteket i Göteborg till Dipl. Massör, divela.eueterapeut och är även Cert. Massör av Branschrådet Svensk Massage vilket innebär att jag efter utbildning har genomgått teoretiskt och praktiskt prov hos fristående instans som garanterar en hög kunskapsnivå. Jag blev. Hit kommer du för en skön terapeutisk massage eller för att få massagens avslappnande effekter. Du kan också ventilera dina tankar och känslor med en Taktipro massör, Orginalmetoden Taktil massage år Massör i Svensk klassisk massage, Hälsoteket år Hot stone massage år KBT och ACT coach.

Hälsoteket skön massage göteborg - sympathise

Den kan vara förebyggande, behandla akut smärta eller bara vara avkopplande. Varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor. Du bestämmer i samråd med eleven vilken typ av behandling som ges vid respektive tillfälle. Företaget tillhandahåller flera olika typer av massageformer av vilka de flesta har sitt ursprung i Asien, och har som målsättning att erbjuda sina kunder och patienter avslappning i en stressad vardag samt förebygga och rehabilitera smärta och skador. Nervretningarna från zon till kroppsdel löser blockeringar, ökar cirkulationen och aktiverar kroppens egen självläkningsförmåga. Tar du dig till oss med lokaltrafik kan du kontrollera din resväg och restider på västtrafiks webbsida: divela.eu Närmsta hållplats heter Swedenborgsplatsen och här passerar dagligen: Bussar: 17, 22, 35, 36, 37, , eller också tar man en kort promenad (m) från Vågmästarplatsen; Spårvagn: 5, 6, 10 och Utbildning: Diplomerad massör, Hälsoteket - Hälsocoach, Previa - Arbets- och organisationspsykologi, Göteborgs Universitet Boka en tid direkt eller hör av dig så talar vi mer. Du når mig på mobil: e-post: [email protected] Skriv gärna när det passar bäst att jag ringer, tack på förhand. Glada hälsningar Elisabeth. Hej Mitt namn är Camilla och har utbildat mig på Hälsoteket i Göteborg till Dipl. Massör, divela.eueterapeut och är även Cert. Massör av Branschrådet Svensk Massage vilket innebär att jag efter utbildning har genomgått teoretiskt och praktiskt prov hos fristående instans som garanterar en hög kunskapsnivå. Jag blev.

Think: Hälsoteket skön massage göteborg

Hälsoteket skön massage göteborg Thaimassage mjölby suga stor kuk
Hälsoteket skön massage göteborg 862
STOCKHOLM SAUNA INTERNETDEJTING Ackermann Institutet, etablerathar lång erfarenhet inom både alternativ och traditionell medicin. Vi önskar dig en skön massage och gratis tele sex party prylar riktigt bra dag! Det som vi gillar mest är att ta fram kundens personlighet i allt från, nagelvård, vaxning,förläggning av fransar, 3D ögonbryn, ekologisk hudvård till de små detaljerna. Har du frågor eller inte hittar någon tid som passar dig, välkommen att ringa mig på Hoppas du vill boka dig på en klass och komma och träna med oss! Massör av Branschrådet Svensk Massage vilket innebär att jag efter utbildning har genomgått teoretiskt och praktiskt prov hos fristående instans som garanterar en hög kunskapsnivå.
hälsoteket skön massage göteborg

0 thoughts on “Hälsoteket skön massage göteborg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *